Nieuwsbericht

Herziening van de CROW-CUR rapport 213:2022 Handboek Hout in de Grond-, weg- en waterbouw

De inhoud van de Kennismodule kent een groeimodel. Steeds meer publicaties verschijnen digitaal en zullen dan worden samengebracht in de Kennismodule. 
 

Profielfoto van Emile Hoogterp
11 februari 2022 | 1 minuut lezen

Woensdag 16 februari hebben we de (feestelijke) afsluiting van de werkgroep "Herziening van de CROW-CUR rapport 213:2022 Handboek Hout in de Grond-, weg- en waterbouw", maar hij is nu al toegankelijk in de kennismodule Inspectie, advies, vervanging en renovatie civiele kunstwerken.

Trots op het gedane werk!

Bekijk ook: https://lnkd.in/gB-3h47b

In het handboek ‘Hout in de GWW’ wordt ingegaan op de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van hout in civiele constructies. Hout heeft unieke eigenschappen die helpen de GWW te verduurzamen en circulair en klimaatneutraal te maken en is een adequaat antwoord op de verwachte grondstof schaarste.
In het handboek vind u informatie over toepassingsmogelijkheden, over (moderne) houtsoorten met hun eigenschappen en voorbeelden van duurzame toepassing van hout in constructies. Ook komen kostenaspecten en het beheer en onderhoud van houten constructies aan de orde.
 

Profielfoto van Emile Hoogterp
3 jaar geleden
Profielfoto van Emile Hoogterp
3 jaar geleden

https://www.crow.nl/blog/februari-2022/na-ruim-achttien-jaar-nieuw-handboek-hout-in-de-gw?utm_source=linkedin&utm_medium=social&utm_campaign=houtingwwinterview&fbclid=IwAR2NzpzhCK8jQ_4HvZxdEHfHgqvJCk6b6auRGQRCUgwV_JnLImiOHjMXeg4

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s - van deze website - wordt meegestuurd en door jouw webbrowser wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek aan één van onze websites weer naar de CROW-servers teruggestuurd worden. Cookies worden gebruikt om de website technisch optimaal te laten functioneren en dragen bij aan een prettige gebruikerservaring. We maken alleen gebruik van functionele en analyserende cookies.Meer informatie